Πως να κάνετε τον τέλεια οργανωμένο κήπο - Πρακτικές ιδέες


Ένας καλά οργανωμένος κήπος σημαίνει λιγότερη σωματική προσπάθεια από την πλευρά μας, αλλά σημαίνει επίσης πολλά παρτέρια. Γι 'αυτό πιστεύουμε ότι συμφωνείτε μαζί μας όταν λέμε για την καλλιέργεια λαχανικών η βοτάνων οι ξύλινες παλέτες και τα ξύλινα παρτέρια είναι μια αποτελεσματική μέθοδος.

Έπιπλα κήπου από παλέτες - 44 ιδέες για τα πιο λειτουργικά μοντέλα


Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι μπορείτε να πάρετε μια πλούσια παραγωγή καλλιεργώντας λίγο από όλα. Αυτό από τη μία πλευρά. Από την άλλη πλευρά, για να διευκολύνουμε τη δουλειά μας και να γίνει μια ευχάριστη δραστηριότητα.

Κατά τη δική μας άποψη, για τους ερασιτέχνες κηπουρούς, οι ξύλινες παλέτες αποτελούν ιδανική λύση. Εάν επιλέγουμε, για παράδειγμα, να καλλιεργούμε φυτά σε ξύλινες παλέτες, δεν θα έχουμε μόνο μια επιφάνεια χωρίς ζιζάνια, αλλά θα έχουμε μερικά πιο υγιεινά και πιο έντονα λαχανικά.

42 Υπέροχες ιδέες για το σχεδιασμό μιας λειτουργικής και άνετης αυλής


Επίσης είναι απαραίτητο να αξιοποιηθούν οι πόροι του εδάφους με τον βέλτιστο τρόπο. Για παράδειγμα, αν ένα έτος καλλιεργούμε σε ένα κομμάτι φασόλια και μπιζέλια, δύο φυτά που θέτουν άζωτο στο έδαφος, τον επόμενο χρόνο θα είναι καλό για το λάχανο ή το μπρόκολο.

Επίσης, αν δεν γνωρίζετε, σας λέμε ότι ένα παρτέρι καλλιεργημένο με ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες ή αγγούρια είναι ιδανικό για φύτευση με φασόλια, μπιζέλια, σπανάκι ή μαρούλι το επόμενο έτος, καθώς επίσης και με αρωματικά φυτά.





















Πως να κάνετε τον τέλεια οργανωμένο κήπο - Πρακτικές ιδέες Πως να κάνετε τον τέλεια οργανωμένο κήπο - Πρακτικές ιδέες Reviewed by Decorator on 11:26 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.