Δείτε γιατί ένας τοίχος συλλογή φωτογραφιών είναι μια καλή λύση για οποιοδήποτε σπίτι


Είστε έτοιμοι για μερικές υπέροχες ιδέες διακόσμησης; Αυτή τη φορά, σας φέρνω κάτι που μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε σπίτι. Σίγουρα έχετε δει υπέροχες φωτογραφίες του τοίχου των γκαλερί στο διαδίκτυο. Πράγματι, είναι μια καλή λύση για κάθε σπίτι. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε γιατί.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας καλός τρόπος για να γεμίσετε έναν κενό τοίχο, ένας τοίχος γκαλερί είναι ένας τρόπος να φέρετε την προσωπικότητα σας σε ένα χώρο. Είστε ελεύθεροι να παίξετε και να φέρετε τα αγαπημένα σας κομμάτια. Οι σχεδιαστές θα συμφωνούσαν ότι αυτό είναι ένα πράγμα που θα φέρει οπτικό ενδιαφέρον για τον χώρο και θα τον κάνει να φαίνεται πλήρες.



Σκάλες 


Ο τοίχος δίπλα στις σκάλες αγνοείται συχνά. Αλλά, υπάρχει ένας τρόπος διασκεδαστικός για να τον αναβαθμήσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας γκαλερί και να κάνετε αυτό το χώρο να δείχνει χαρούμενος.

Μια καλή λύση για δωμάτια με υψηλές οροφές

Τα σπίτια με ψηλά ταβάνια φαίνονται τόσο κομψά και πολυτελή. Αλλά, θα πρέπει να τα διακοσμήσετε με τον σωστό τρόπο, ώστε να μην φαίνονται άδεια και κρύα. Ένας καλός τρόπος για να γεμίσετε αυτό το διάστημα είναι να δημιουργήσετε μια γκαλερί, συγκεντρώνοντας τα αγαπημένα σας κομμάτια.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε μεγάλα κομμάτια έτσι ώστε να φαίνονται καλά ισορροπημένα.

Ένας καλός τρόπος να φέρεις την προσωπικότητα σου


Δημιουργώντας μια γκαλερί τοίχου, εκφράζετε τον εαυτό σας. Επίσης, βάζετε την προσωπική σας σφραγίδα στο σπίτι σας. Επιλέξτε εικόνες που σας αντιπροσωπεύουν, τα χόμπι και τις σκέψεις σας. Εδώ και εκεί, εισάγετε ένα στοιχείο που σημαίνει πολλά για εσάς.

Μια ωραία προσθήκη για έναν εκτεθειμένο τοίχο από τούβλα


Εάν έχετε έναν εκτεθειμένο τοίχο από τούβλα στο σπίτι σας, ένας τοίχος γκαλερί θα είναι ένας καλός τρόπος για να τον ξεχωρίσετε. Επιλέξτε το έργο τέχνης σας και ξεκινήστε.

Παρουσιάστε οικογενειακές αναμνήσεις


Οι φωτογραφίες σας είναι οι προσωπικές αναμνήσεις σας. Και είστε ελεύθεροι να τις εμφανίσετε στο σπίτι σας, έτσι ώστε να σας υπενθυμίζουν όλες αυτές τις πολύτιμες στιγμές. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνετε από μια γκαλερί τοίχου. Οριοθετήστε τις φωτογραφίες σας και δημιουργήστε. Φωτογραφίες παιδιών, ταξιδιωτικές αναμνήσεις, όλα μπορούν να πάρουν θέση εδώ.












Δείτε γιατί ένας τοίχος συλλογή φωτογραφιών είναι μια καλή λύση για οποιοδήποτε σπίτι Δείτε γιατί ένας τοίχος συλλογή φωτογραφιών είναι μια καλή λύση για οποιοδήποτε σπίτι Reviewed by Decorator on 12:19 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Όμορφες ιδέες, επειδή είναι εύκολο να χαθείς στην προσπάθεια να αναπαράξεις κάτι ίδιο, βοηθάνε πολύ οι εικόνες που μας έχετε βάλει στο άρθρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.