Ζιγκ ζαγκ τοίχοι για το παιδικό



Ξεχάστε τα Chevron ... πάτε με ζικ-ζακ!
Αν ακόμα δεν έχετε δημιουργήσει αρκετή ενέργεια για να βάψετε τοίχους με ένα μοτίβο Chevron - μην το κάνετε. Το Chevron είναι έξω από την μόδα και ζιγκ-ζαγκ είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το χρώμα για να προσθέσετε τη ζωντάνια και λεπτομέρειες στους τοίχους, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα ενός παιδιού.

Επισκεφτείτε το τοπικό κατάστημα σας με Χρώματα σας και διαλέξτε δύο χρώματα. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα σατινέ, τουλάχιστον για το κάτω τμήμα του τοίχου, καθώς αυτό είναι εύκολο να  καθαρίζετε όταν το λερώνουν τα παιδιά.

Εφαρμόστε το πρώτο χρώμα στο επάνω τμήμα του τείχους και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μεγάλη χάρτινη κολλητική ταινία για να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφης ή ελεύθερης μορφής μοτίβο ζιγκ-ζαγκ στη μέση της διαδρομής μέχρι τον τοίχο. Κόψτε τις άκρες της ταινίας κάλυψης με ένα κοφτερό μαχαίρι για μια μυτερή άκρη και στη συνέχεια να εφαρμόστε το δεύτερο χρώμα βαφής στο κατώτερο ήμισυ του τοίχου. αφαιρέστε προσεκτικά την ταινία πριν στεγνώσει το χρώμα.

Χρήσιμη συμβουλή: Για μια τέλεια μυτερή άκρη χωρίς τρεξίματα του χρώματος, εφαρμόστε ένα στρώμα διαφανές ακρυλικό σφραγιστικό πάνω από την άκρη της κολλητική ταινία και αφήστε το να στεγνώσει πριν το βάψιμο.













Ζιγκ ζαγκ τοίχοι για το παιδικό Ζιγκ ζαγκ τοίχοι για το παιδικό Reviewed by Decorator on 6:55 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.