16 Πανέμορφα σχέδια Μεσογείακού αίθριου που μπορείτε να απολαύσετε κάθε μέρα


Αν έχετε συχνά το όνειρο του ήλιου, της θάλασσας, τις παραλίες και τη ζεστή,το  μεσογειακού στυλ κήπου ή βεράντα είναι κατάλληλο για εσάς. Αυτή την εποχή μπορείτε να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας στο στυλ της Μεσογείου και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης. Η γοητεία του στυλ της Μεσογείου, παρέχει τη σωστή επιλογή των χρωμάτων, υφές, υλικά, έπιπλα, φυτά και λεπτομέρειες.

Για τη μεσογειακή βεράντα χαρακτηριστικό είναι τα ζεστά χρώματα και φυσικά υλικά. Δεδομένου ότι οι νότιες χώρες τείνουν να είναι χαμηλά με το ξύλο, έπιπλα από συμπαγές ξύλο, δεν θα δείτε συχνά στα παραδοσιακά μεσογειακά μπαλκόνια. Συνιστάται έπιπλα από σφυρήλατο σίδερο. Υπάρχουν πολύ ωραίες καρέκλες και μεταλλικά έπιπλα, τα οποία επίσης εξοικονομούν χώρο. Για το μεσογειακό μπαλκόνι, μπορείτε να συνδυάσετε μεταλλικά έπιπλα με ύφασμάτινα μοτίβα.  Επιλέξτε λευκό ή μπλε χρώμα που συνδέεται με τον ουρανό και τη θάλασσα, ή συνδυασμό χρωμάτων τερακότας.

Η ευκολία και η ζωτικότητα του Νότου, θα πρέπει να αντανακλάται στο σχεδιασμό. Τερακότα ή παρκέ με μια ρουστίκ εμφάνιση, θα δώσει την εμφάνιση της νότιας αγροικίας. χρώματα τοίχου μπορεί να είναι λευκό ή απαλό με κίτρινες και ωχρέ αποχρώσεις. Επιλέξτε πλακάκια δαπέδου που θα δημιουργήσουν μια ζεστή φιλόξενη ατμόσφαιρα.  Ο φωτισμός είναι τέλεια έμφαση που αποπνέει ζεστασιά. Ενδιαφέρουσα φανάρια θα συμβάλουν σε ένα μεσογειακό παράδεισο, όπου μπορείτε να απολαύσετε με την οικογένειά σας. 
















 
16 Πανέμορφα σχέδια Μεσογείακού αίθριου που μπορείτε να απολαύσετε κάθε μέρα 16 Πανέμορφα σχέδια Μεσογείακού αίθριου που μπορείτε να απολαύσετε κάθε μέρα Reviewed by Decorator on 6:36 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.