Deco trend - Ρουστίκ chic στυλ, λευκό φόντο με ροζ πινελιές



Έμπνευση για τη δημιουργία ρουστίκ chic

Δεν λένε τα αντίθετα έλκονται ..;. Ο τίτλος αυτού του άρθρου μπορεί να φαίνεται μια αντίφαση "ρουστίκ chic στυλ" δύο αντίθετες λέξεις κυριολεκτικά.
Ρουστίκ =  συνώνυμη με την αγροτική (country) διακόσμηση. 

Chic = κομψό, διακρίνετε και ακολουθεί τη μόδα. Κομψότητα που συνοδεύεται από το καλό γούστο και χάρη.

Με αυτό δεν εννοώ ότι δεν είναι ρουστίκ καλαίσθητο, δεν είναι μακριά από την πρόθεσή μου, έχω διαπιστώσει επίσης ότι είναι ένα από τα διακοσμητικά στυλ, που αρέσει σε περισσότερους ανθρώπους. Απλά κάποιος ήθελε να χρυσώσει τον κρίνο με την προσθήκη μιας chic πινελιάς στην εξίσωση, και δεν αρνούνται ότι το αποτέλεσμα είναι φανταστικό.


Σε αυτές τις εικόνες οι δύο αυτές μορφές συνυπάρχουν σε τέλεια ισορροπία. Χοντρό ξύλο που μαλάκωσε από το λευκό γεμάτο κενό φως.

Το ροζ γλυκαίνει φυσικά υφάσματα δίνοντας μια θηλυκή αφή που, μαζί με λεπτομέρειες από τις φωτογραφίες σε μαύρο και άσπρο, κουβέρτες, κουρτίνες κρεβάτι με ουρανό και κάποια λεπτομέρεια του βιομηχανικού σχεδιασμού, επιτυγχάνεται το πάτημα Chic που ψάχναμε.

Σε άλλες περιπτώσεις έχουμε δει ως το ρουστίκ ύφος έχει εξελιχθεί και να προσαρμοστούν στις τρέχουσες τάσεις. Ανέρχεται σε ό, τι τώρα ονομάζεται νεο-ρουστίκ ύφος.
 






 
Deco trend - Ρουστίκ chic στυλ, λευκό φόντο με ροζ πινελιές Deco trend - Ρουστίκ chic στυλ, λευκό φόντο με ροζ πινελιές Reviewed by Decorator on 4:55 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.