Πώς να μετατρέψετε τη βεράντα σας σε μια όαση


Πώς μπορείτε να προγραμματίσετε και να σχεδιάσετε τον κήπο σας όταν ζείτε στην πόλη; Σίγουρα θα πρέπει να είναι πιο περίπλοκη διαδικασία από ό, τι για εκείνους που ζουν στην ύπαιθρο. Ένα τέχνασμα που έχω μάθει είναι ότι αν ο κήπος ή η βεράντα σας φωτίζετε σωστά, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε μια όμορφη όαση, δημιουργώντας την εντύπωση ότι είναι ένα άλλο δωμάτιο. Υπάρχουν πολλά άλλα κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

  • Εάν είστε  στον τελευταίο όροφο μπορείτε να ανοίξετε το χώρο και να κάνει μια όμορφη βεράντα  ή ακόμη και ένα μικρό κήπο. Συμπεριλάβετε μεγάλα φυτά στο σχεδιασμό σας για να δημιουργήσετε μια δροσιστική διακόσμηση. 
  • Χρησιμοποιήστε  πράσινο στους τοίχους για να μεταμορφώσει εντελώς βεράντα στον τελευταίο όροφο. Η βλάστηση προσφέρει πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής και αυτό γίνεται με κάποια αναρριχητικά φυτά καθώς και μια όμορφης εξωτερικής τραπεζαρίας, για μια πολύ χαλαρωτική όαση. 
  • Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο φωτισμός είναι σημαντικός. Ο καλός φωτισμός μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά της βλάστησης και του εξωτερικού χώρου γενικότερα. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ευχάριστη και μπορείτε να απολαύσετε το χώρο όλο το καλοκαίρι
  • Διακοσμήστε το μικρό κήπο σας με παρτέρια  χρησιμοποιώντας το φως και τα χρώματα για να δώσετε μια δροσερή ματιά. Ομπρέλες είναι εξαιρετικές, αν χρειάζεστε κάποια σκιά. 
  • Εποχιακά λουλούδια μεταμορφώνουν εντελώς έναν κήπο ή βεράντα, όταν ανθίζουν όλα με τη μία. Μπορείτε να φυτέψτε διάφορα είδη λουλουδιών, για κάθε εποχή και να αλλάξετε τη διακόσμηση του αστικού κήπου σας μερικές φορές το χρόνο, χωρίς ουσιαστικά να κάνετε τίποτα. 
  • Μια βεράντα, δεν έχει σημασία πόσο μικρή θα είναι, αν σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια φρέσκια ​​και πράσινη διακόσμηση και να τη μετατρέψει σε έναν κήπο. 
  • Τολμήστε και  κάνετε μια δήλωση με ροζ δέντρα ή  επιλέξετε ένα άλλο χρώμα που να να αντιπροσωπεύει deck ή την ταράτσα σας. Ένα άνετο ανάκλιντρο θα βοηθήσει επίσης. 
  • Στην περίπτωση ενός διαμερίσματος με θέα σε ένα πάρκο ή στον κήπο, μπορείτε να μετατρέψετε το μπαλκόνι σε μια προέκταση του πανέμορφου τοπίου. Λίγα φυτά σε γλάστρες πρέπει να είναι αρκετά για να δημιουργηθεί η ατμόσφαιρα που θέλετε. 
  • Το λευκό είναι ένα υπέροχο κύριο χρώμα και μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλες φωτεινές αποχρώσεις για ένα λαμπρό και ανοικτό βλέμμα και στη συνέχεια προσθέστε έντονα χρώματα έμφασης, όπως ένα όμορφο μπλε ή ένα χαρούμενο κίτρινο.
  • Είναι καλύτερο να έχουμε μερικές μεγάλες γλάστρες σε ένα μικρό μπαλκόνι από ό, τι πολλές μικρές. Επίσης, μην κατακλύζουμε ένα μικρό χώρο με πολλά χρώματα. 
Δεν ξέρετε ακόμη τι μπορεί να ταιριάζει στη δική σας βεράντα; Δείτε τις παρακάτω εικόνες που έχουμε βρει για σας και εμπνευστεί τε... 
 


















 
 
Images via: Pinterest
Πώς να μετατρέψετε τη βεράντα σας σε μια όαση Πώς να μετατρέψετε τη βεράντα σας σε μια όαση Reviewed by Decorator on 4:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.