Ένα Φανταστικό σπίτι με φωτεινούς εσωτερικούς χώρους


Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα μπορεί να είναι μικρό, αλλά σίγουρα έχει χαρακτήρα. Το κύριο χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι το φωτεινό εσωτερικό του, λευκοί τοίχοι, δάπεδα και οροφές του δίνουν μια έμφαση χώρου και  καθαρότητας. Πινελιές από έντονα χρώματα δίνουν ζωή στο διαμέρισμα και να χρησιμεύσει ως μια βιτρίνα για το υπέροχο design. Με μια σχεδόν σκανδιναβική αισθητική το διαμέρισμα είναι λουσμένο στο φως κάθε μέρα που φαίνεται να αντανακλά από τη λευκότητα του εσωτερικού και ακτινοβολεί ακόμη περισσότερο.
Μέσα στο διαμέρισμα θα βρείτε μια φωτεινή και ευάερη τραπεζαρία, με ένα ζωντανό κόκκινο τραπεζομάντιλο και αξεσουάρ για να ταιριάζει, τα ξύλινα έπιπλα ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα θαυμάσια. Η οικογένεια μπορεί να γευματίζει με φίλους  με θέα από τα μεγάλα παράθυρα. Το καθιστικό είναι άνετο και έχει ένα ενσωματωμένο  γωνιακό τζάκι. Τα Πολυτελή χαλιά χρησιμοποιούνται για τα λευκά πατώματα για να προσθέσουν μια αφή  αίγλης και το ρηλάξ του κόκκινου το κάνουν ιδανικό μέρος για να καθίσετε και να χαλαρώσετε.







Ένα Φανταστικό σπίτι με φωτεινούς εσωτερικούς χώρους Ένα Φανταστικό σπίτι με φωτεινούς εσωτερικούς χώρους Reviewed by Decorator on 6:11 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.