Ναυτικό στυλ ιδανικό για εξοχικά σπίτια



Αγαπώ το ναυτικό στυλ διακόσμησης για τις υπέροχες αποχρώσεις του και την αίσθηση «σαν βρίσκεται στην παραλία». Εντοπίστηκε στο melianrandolph.com, το σπίτι διαθέτει μεγάλους ανοιχτούς χώρους πλημμυρισμένους από φυσικό φως. Ναι, αυτό είναι ένα must αν θέλετε να νοιώθετε σαν στην ακτή καθημερινά. Ζητήστε από τον αρχιτέκτονα σας, να σχεδιάσει μεγάλα παράθυρα ή ακόμα και φεγγίτες στην στέγη έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις πλούσιες εγχύσεις του φωτός που κάνουν το χώρο φωτεινό και φιλόξενο.  
Κατά τη διακόσμηση, πάρτε το μπλε ως τον αγαπημένο σας φίλο - ναυτικό στυλ χρησιμοποιεί το χρώμα του ωκεανού το μεγαλύτερο μέρος του και θα σας αρέσει πάρα πολύ. 
 Καρέκλες από λυγαριές, καπέλα ήλιου ή ομπρέλες, κοχύλια, ξύλινες βάρκες και γυάλινα αγγεία είναι μεταξύ των διακοσμητικών στοιχείων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του στυλ. Για να μην αναφέρουμε τα κύματα που μοιάζουν με διακοσμητικά πλακίδια ή τα μαξιλάρια με τις θαλασσινές εκτυπώσεις - είναι πάντα στον κατάλογο με το ναυτικό ντεκόρ.
 















Ναυτικό στυλ ιδανικό για εξοχικά σπίτια Ναυτικό στυλ ιδανικό για εξοχικά σπίτια Reviewed by Decorator on 5:29 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.