16 Ιδέες με Χειροποίητα Μοντέρνα Φωτιστικά για μια μοναδική ατμόσφαιρα


Ο φωτισμός μπορεί να φτιάξει ή να διαλύσει την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας που το καθιστά σημαντικό για να επιλέξετε προσεκτικά κατά τη λήψη απόφασης για την αλλαγή ή την αναβάθμιση των φωτιστικών μέσα και γύρω από το σπίτι σας.
 
Όταν γίνει σωστά, ο φωτισμός του σπιτιού σας θα πρέπει να μπορεί να θέσει τη διάθεση ακριβώς σωστά για την ατμόσφαιρα που θέλετε να επιτύχετε. Για παράδειγμα, αν έχετε το δείπνο σας θα χρειαστεί κάποιο φως για να δείτε το φαγητό σας, αλλά αν θέλετε να δείτε μια ταινία ή να πάρετε έναν υπνάκο, θα πρέπει να είναι σκοτεινά, εκτός από ορισμένα φώτα φόντο. Ομοίως, όταν διαβάζετε ένα βιβλίο πρέπει να έχετε τον κατάλληλο φωτισμό έτσι ώστε να προστατεύσετε τα μάτια σας και να κάνετε την ανάγνωση σας πιο εύκολη για σας.
 
Η επιλογή των φώτων που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες αυτές δεν είναι ένας εύκολος στόχος και θέλουμε να σας βοηθήσουμε με την παρουσίαση μερικών χειροποίητων φωτιστικών που μπορεί να σας δείξουν τι μερικοί άνθρωποι εκεί έξω κάνουν, και έχει γίνει από τους ίδιους ως μέρος του χόμπι τους.


16 Ιδέες με Χειροποίητα Μοντέρνα Φωτιστικά για μια μοναδική ατμόσφαιρα 16 Ιδέες με Χειροποίητα Μοντέρνα Φωτιστικά για μια μοναδική ατμόσφαιρα Reviewed by Decorator on 7:26 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.