18 Όμορφα σχέδια Σαλονιού με Κομψά Φωτιστικά δαπέδου



Τα φωτιστικά δαπέδου είναι ευέλικτα, μπορούν εύκολα να μετακινηθούν σε διαφορετικές θέσεις μέσα στο σπίτι για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Σε αντίθεση με τα φωτιστικά που τοποθετούνται στην οροφή ή στον τοίχο, φωτιστικά τα δαπέδου μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε διαφορετική διάταξη των επίπλων και διακοσμητικών στυλ. Ο φωτισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία κατά τη διακόσμηση σε ένα δωμάτιο και εκτός από τη λειτουργικότητα, ο φωτισμός έχει ένα αισθητικό ρόλο.

Μεταξύ των δύο τύπων φωτιστικών δαπέδου, αυτών που παρέχουν φως του περιβάλλοντος και εκείνων που προορίζονται για την ανάγνωση, θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον απαιτούμενο σκοπό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φωτίσει το χωλ, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία, μερικές φορές τη βεράντα, αλλά πιο συχνά μπορεί να βρεθεί στο σαλόνι.


Η παροχή φωτός στην κάτω ζώνη του τοίχου,  ενεργεί ευνοϊκά, τα φωτιστικά δαπέδου είναι η καλύτερη επιλογή για την ανάγνωση, κουβέντα, παρέα με φίλους ή το παιχνίδι με τα παιδιά.
Οι λαμπτήρες που δείχνουν το φως προς τα κάτω είναι καλύτεροι για την ανάγνωση, αλλά είναι καλό να ελέγξετε αν το ύψος του εν λόγω λαμπτήρα θα είναι σύμφωνη με το ύψος του χρήστη, σε καθιστή θέση. Όταν παρακολουθείτε τηλεόραση είναι καλό να έχουν συμπεριλάβει ένα φωτιστικό δαπέδου με  μειωμένη ένταση, ώστε να μειωθεί η πίεση στα μάτια λόγω ραγδαίων αλλαγών, πολύ φωτεινά και πολύ σκοτεινές σκηνές. Δείτε μερικά όμορφα παραδείγματα σαλονιών με φωτιστικά δαπέδου και  βρείτε μια ιδέα για το σαλόνι σας.

















 
18 Όμορφα σχέδια Σαλονιού με Κομψά Φωτιστικά δαπέδου 18 Όμορφα σχέδια Σαλονιού με Κομψά Φωτιστικά δαπέδου Reviewed by Decorator on 7:35 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

Από το Blogger.