Δώστε στυλ με ένα σύγχρονο χριστουγεννιάτικο δέντρο


Εδώ είναι μια ιδέα για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που επανεφευρίσκει το οικείο χωρίς να χάσει τίποτα από εορταστική αφή του. Το Σύγχρονο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα συναρπαστικό σχέδιο που είναι απλό, έξυπνο και εντυπωσιακό. Ένα έργο του αρχιτέκτονα, σχεδιαστής και μηχανικού  Lawrence «Bud» Stoecker, αυτό το σύγχρονο χριστουγεννιάτικο δέντρο αναπτύχθηκε και τελειοποιήθηκε για πάνω από τρεις δεκαετίες σε κάθε περίοδο των διακοπών.
 
Δομημένο από ομόκεντρους ακρυλικούς δακτυλίους, το δέντρο είναι κρεμασμένο από το ταβάνι με επίκεντρο να εγκατασταθεί στο κέντρο του κάτω στο πάτωμα. Τα δαχτυλίδια είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία χρωμάτων που προεξέχουν εντυπωσιακά μοτίβα, μαζί με τα στολίδια, πάνω στους τοίχους και επιφάνειες του σαλονιού σας. Τα κρύσταλλα και στολίδια πολυέλαιος, καθώς και η διάταξή τους,  διερευνήθηκαν προσεκτικά  από τον σχεδιαστή, που εργαζόταν μέσα από διάφορες παραλλαγές και συνδυασμούς χρόνο με το χρόνο. Κατά συνέπεια, αυτό το σύγχρονο χριστουγεννιάτικο δέντρο ενσωματώνει μια αβίαστη χάρη και ομορφιάς που είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών σταθερού επίπονου σχεδιασμό.

Μια απόλαυση για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, αυτό το σύγχρονο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι βέβαιο ότι θα συμπληρώσει όμορφα το μινιμαλιστικό ντεκόρ.
Μια μεγάλη εναλλακτική λύση για όσους επιθυμούν να διακοσμούν τα σπίτια τους με διακριτική κομψότητα αυτή τη σεζόν, το
Σύγχρονο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο χάνει πολλά από τα διακοσμητικά στοιχεία ενός παραδοσιακού δέντρου, αλλά διατηρεί αυτό το πνεύμα το δέος και το θαυμασμό.





 
Δώστε στυλ με ένα σύγχρονο χριστουγεννιάτικο δέντρο Δώστε στυλ με ένα σύγχρονο χριστουγεννιάτικο δέντρο Reviewed by Decorator on 10:19 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.