45 καταπληκτικές ιδέες για την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση παλιών ελαστικών αυτοκινήτου. Δημιουργική Ανακύκλωση και Χειροτεχνία.


Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες και δημιουργικές ιδέες για την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση των παλαιών ελαστικών αυτοκινήτου για είδη οικιακής χρήσης, διακοσμητικά κήπου, παιχνίδια για τα παιδιά, παιδικές χαρές και παιδότοποι, ακόμη και έπιπλα. Η Φαντασία και η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να βρείτε μοναδικούς τρόπους για την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση των παλιών ελαστικών  και να προσθέσετε μια καλλιτεχνική πινελιά στο υπαίθριο ντεκόρ σας και τον σχεδιασμό του κήπο σας
Παλιά λάστιχα αυτοκινήτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γλάστρες για την καλλιέργεια διακοσμητικών φυτών και λουλουδιών. Ένα ενιαίο ελαστικό κάνει ένα όμορφο υπερυψωμένο κρεβάτι για ένα μικρό κήπο. Μερικοί άνθρωποι μεγαλώνουν τα λαχανικά και τα βρώσιμα φυτά στην παλιά ελαστικά αυτοκινήτων, αλλά η κατανάλωση αυτών των λαχανικών δεν είναι καλή για την υγεία, καθώς τα παλιά ελαστικά μολύνει το έδαφος με δηλητηριώδη και βαριά μέταλλα..
Μεγάλα γλυπτά, που δημιουργήθηκαν με τα χρησιμοποιημένα ελαστικά αυτοκινήτων είναι ένας καλλιτεχνικός τρόπος για την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση τους, ενώ μπορού να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση σε δρόμους και δημόσιους χώρους. Ελαστικά που στοιβάζονται το ένα πάνω από κάθε άλλο  δημιουργούν ένα βολικό χώρο αποθήκευσης για μεγάλα εργαλεία κήπου ή μπαστούνια του χόκεϊ και πέδιλα του σκί. Στοιβάζοντα ελαστικά, επίσης, το ένα πάνω από στο άλλο  μπορούν να χρησιμοποιηθουν ως ένας κάδος κομποστοποίησης.















































Images via: Pinterest
45 καταπληκτικές ιδέες για την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση παλιών ελαστικών αυτοκινήτου. Δημιουργική Ανακύκλωση και Χειροτεχνία. 45 καταπληκτικές ιδέες για την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση  παλιών ελαστικών αυτοκινήτου. Δημιουργική Ανακύκλωση και Χειροτεχνία. Reviewed by Decorator on 4:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.