Φωτεινή και αξιαγάπητη μικρή κουζίνα


Λοιπόν, δεν είναι η πιό χαριτωμένη μικρή κουζίνα που έχετε δει ποτέ. Είναι άνετη και φωτεινή, με υπέροχη διακόσμηση. Ο όμορφος αυτός χώρος έχει πανέμορφους γαλαζοπράσινους τοίχους, ξύλινα ντουλάπια, με λευκούς πάγκους, λευκά ανοιχτά ράφιακαι ανοιχτόχρωμα ξύλα.
Λατρεύουμε τα λευκά countertops που περιβάλουν ολόκληρο το δωμάτιο. Τα ράφια δημιουργουν χώρο για την αποθήκευση χωρίς να χρησιμοποιεί πολύ χώρο στη μικρή κουζίναΑγαπάμε το πώς τα αξεσουάρ κουζίνας συμπληρώνουν τον σχεδιασμό του χώρου, επιτρέποντας τους να εξυπηρετούν δύο λειτουργίες: χρησιμότητα και τη διακόσμηση. Η στάντ των βιβλίων μαγειρικής είναι μια φανταστικά στοχαστική πινελιά, που εξοικονομεί χώρο στον πάγκο και βάζει τις συνταγές στο ύψος των ματιών. Στα ξύλινα ράφια, υπάρχουν όμορφα φωτεινά ποτήρια και πιάτα, και μια αξιολάτρευτη εκλεκτής ποιότητας μηχανή espresso, διακοσμούν το χώρο. 
Η διακόσμηση σε αυτή τη μικρή κουζίνα γίνεται με ένα ελαφρύ  και εστιασμένο άγγιγμα. Το ματ φωτιστικό από χάλυβα και τα λευκά Μοντέρνα σκαμπό, παρέχουν στιλπνότητα στο δωμάτιο. Το πανέμορφο πράσινο και τα κίτρινα λουλούδια, προσθέτουν μια υπέροχη ζωντάνια. Η λευκή πουά dot κουρτίνα είναι μια υπέροχη πινελιά, επιτρέποντας στο φυσικό φως να ρέει μέσα από το παράθυρο. Το έργο τέχνης με ξύλινα κουφώματα και το ψάθινο καλάθι συμπληρώνουν τα ξύλινα ντουλάπια και  συμβάλουν στη ζεστασιά σε αυτό το όμορφο χώρο. Και τέλος, το κουνιστό άλογο και ο μαυροπίνακας, τονίζουν το νεανικό της ζωής-στην αίσθηση του σχεδιασμού. Όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες έρχονται μαζί για να κάνουν μια συνεκτική και όμορφη κουζίνα, χωρίς να είναι ασφυκτικός αυτός ο μικρός χώρος, αλλά το κάνουν ένα ευχάριστο δωμάτιο. 




 Δείτε πως ήταν αυτή η μικρή κουζίνα πριν μετατραπεί σε αυτόν τον απίθανο χώρο.

Images via: adorable-home
Φωτεινή και αξιαγάπητη μικρή κουζίνα Φωτεινή και αξιαγάπητη μικρή κουζίνα Reviewed by Decorator on 6:12 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

Από το Blogger.